Naisten Futsal-Liiga huipentuu sunnuntaina alkavaan finaalisarjaan Helsingin IFK:n ja porilaisen MuSaFutsalin välisiin otteluihin. Finaalit pelataan paras kolmesta menetelmällä.

MuSaFutsal sijoittui runkosarjassa toiseksi ja HIFK oli neljäs. Runkosarjan keskinäisissä kamppailuissa molemmat joukkueet voittivat omat kotiottelunsa HIFK vs MuSa 8-5 ja MuSa vs HIFK 6-0.

Vaikka MuSaFutsal onkin hienoinen ennakkosuosikki finaalisarjaan lähdettässä, niin vastustaja HIFK ei tule myymään nahkaansa ilmaiseksi. HIFK:llä on luonut kauden aikana oman kurinalaisen pelityylinsä, jossa koko joukkue puolustaa tiiviisti ja uhrautuvasti sekä iskee tarvittavat maalit terävillä vastahyökkäyksillä. Ja tietenkin HIFK:n maalivahti Tytti-Maria Mikkolalla on oma iso rooli puolustuspelin onnistumisessa. HIFK:n puolustuspelaamisen onnistumisesta kertoo hyvin se, että sille on tehty pudotuspelien viidessä pelissä vain viisi maalia. MuSaFutsalin verkko on heilunut viidessä pelissä 13 kertaa.

Toisaalta HIFK:lla on vastassa Naisten Futsal-Liigan tuhovoimaisin maaleja sylkevä viisikko Hannula – Setälä – Ljungman – Ylikraka – Luotonen, mitä vastaan puolustuspelin on onnistuttava, jos HIFK aikoo mestaruutta juhlia.

Naisten Futsal-Liigan pronssiottelu pelataan lauantaina klo 16 GFT ja ACE:n välillä. Espoossa Opinmäen hallissa pelattavavat ottelun voittajalle ripustetaan pronssimitalit kaulaan.Joukkueiden väliset kohtaamiset runkosarjassa menivät GFT:lle jatkoaikojen ja voittomaalikisojen kautta (GFT – ACE 4-3 ja, ACE – GFT 5-6 vm).

Erittäin mielenkiintoista finaalisarjaa ja pronssiottelua voi seurata livenä: 

http://solidsport.com/futsalliiga

 

Pronssiottelu La 8.5. klo 16 GFT vs ACE

Loppuottelut

Su 9.5. klo 13 HIFK vs MuSaFutsal

La 15.5. klo 16 MuSaFutsal vs HIFK

Su 16.5. klo 16 MuSaFutsal vs HIFK (tarvittaessa)#futsalliiga

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *