FTK hankki kolme uutta pelaajaa

FC OPAsta lisää vauhtia FTK-Tornioon!

Sanni Päkkilä, Jenna Front ja Minda Ala-Aho ovat solmineet vuoden mittaisen sopimuksen FTK-Tornion kanssa.

Sanni Päkkilä oli yksi johtavista pelaajista FC OPAn ringissä molemmilla joukkueen liigakausilla. Tämä on hänen neljäs kautensa futsal pelaajana. Sanni on erittäin nopea ja monipuolinen pelaaja.

Sannin ajatuksia tulevasta kaudesta:
”Mielestäni meillä on kasassa hyvä porukka ja reeneissä harjoittelijoita on riittänyt hyvin. Kun vielä saadaan useammat reenit koko ryhmällä alle niin päästään hioutumaan paremmin yhteen”.

Jenna Front on aloittanut futsal-uransa Team Vanpassa, Ilkka ”Bruno” Someron valmennuksessa. Opiskelut toivat hänet kuitenkin Ouluun ja pelipaikka löytyi FC OPAn joukkueesta. Tuleva kausi on Jennan kolmas kausi Naisten Futsal-liigassa.

Jennan mietteitä:
” On ollut mukava päästä uuteen seuraan, jossa on korkeat tavoitteet ensi kaudelle. Joukkueeseen oli myös helppo tulla mukaan heti alusta alkaen. Meillä on tällä hetkellä kasassa todella hyvä ja motivoitunut joukkue. Kun saamme vielä hiottua yhteispelaamisen kuntoon, lähdemme varmasti taistelemaan mestaruudesta tulevalla kaudella.”

Oulun kolmas pelaaja Minda tuli joukkueeseen mukaan tryout tapahtuman tiimoilta. Mindan motivoitunut tekeminen oli silmiin pistävää jo testipäivänä. Mindalla ei vielä kokemusta ole karttunut liigasta kuin yhden kauden verran, mutta tämä pelaaja on ”hiomaton timantti”, jota kannattaa seurata tulevalla kaudella.
Minda odottaa tulevaa kautta innolla.
”Treeneissä on ollut hyvä meininki, joten odotukset sarjassa menestymiseen ovat korkealla.

Lähde: FTK some

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top