VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja  kierroksista, pelaathan maltilla!

Kierros 6

TPK–VehU, la 4.11. klo 13:00
Ottelutiedot

TPK:n viime ottelun kokoonpanosta putoaa Mikael Sibakov, mutta muita muutoksia turkulaisten ryhmässä ei nähdä. VehUlla nähdään jälleen useampi muutos, kun torstain GFT-ottelun kokoonpanoon verrattuna lauantaina ei nähdä Markus Seppää, Antti Tapolaa eikä Tomi Ylistä. Näiden tilalle tulee Pyry Haanpää, Eero Hermikoski ja Riku Partala. TPK otti kauden avausvoittonsa viime viikonloppuna ToPV:a vastaan, ja VehUkin saalisti ensimmäisen pisteensä torstaina voittomaalitappiossa GFT:lle. Kumpikin joukkue on juuri osoittanut haastavan alkukauden jälkeen pieniä piristymisen merkkejä, ja voittotilin jo avannut TPK lähtenee joukkueiden keskinäiseen kamppailuun hienoisena ennakkosuosikkina tutun ja pienehkön kotihallinsa siivittämänä.

AU–SoVo, la 4.11. klo 13:00
Ottelutiedot

AU:n kokoonpanossa ei nähdä Ville Seppää, Kalle Kultasta eikä Eelis Muurista, mutta tilalle hyppäävät maalivahdit Eeli Aaltonen ja Joel Salonen. Viime kierroksella loimaalaisille vahvasti takaisin tulleen Mikke Louhelan pelaaminen on vielä hieman epävarmaa. Blend Doroci ja Joonas Reijonen puuttuvat SoVon kokoonpanosta, mutta Guri Qerimi tekee jälleen paluun kentälle. Mikäli AU pystyy pitämään ottelun vähämaalisena, on sillä mahdollisuus somerolaisia vastaan, mutta mikäli ottelu äityy runsasmaalisemmaksi maalintekokilpailuksi, on vierasjoukkue suuri ennakkosuosikki.

Akaa Futsal–Vieska Futsal, la 4.11. klo 16:00
Ottelutiedot

Akaa Futsalilla nähdään jälleen vaihdos oletettavan kakkosmaalivahdin paikalla, kun Juho Laine tulee Elias Tauran tilalle, ja lisäksi Markus Rautiaisen palannee kokoonpanoon, mutta hänen pelaaminensa on vielä hyvin epävarmaa. Myös alkukaudesta hyvässä vireessä olleen Jovan Stankovicin pelaaminen on epävarmaa. Vieska Futsalilla ei nähdä merkittäviä muutoksia, kun viime ottelun kokoonpanosta putoavat vain nuoret Oliver Vähäaho ja Joonas Isoaho. Kumpikin sarjan kärkijoukkue on voittanut vakuuttavasti kaikki ensimmäiset viisi otteluaan, mutta omat ottelunsa vielä hieman brutaalimman selvästi hoitanut kotijoukkue Akaa Futsal lähtenee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina.

FC Kemi–KaDy, la 4.11. klo 17:00
Ottelutiedot

FC Kemin kokoonpano vahvistuu entisestään uudella brasilialaishankinnalla Tauan Maicon Dias Alvesilla, muuten kemiläisten joukoissa ei nähdä muutoksia. Taneli Kohosen pelaaminen on vielä epävarmaa. Jyväskyläläisvierailta putoaa viime ottelun kokoonpanosta pois nuoret Leino Ihalainen sekä Masi Lohi, ja suuremman loven tekevät Jukka Kytölä ja Mikko Kytölän puuttumiset. Nuori Konsta Pohjonen pukee ensimmäistä kertaa tällä kaudella, ja selkeämmin rosteria vahvistavat Juha-Matti Savolaisen paluu sekä tuoreen hankinnan Ville Koskelan ensiesiintyminen punamustissa kotimaan kentillä. Varsinkin Jukka Kytölän puuttuminen on iso kolaus vierasjoukkueelle, ja varsinkin tämän myötä FC Kemi lähtee selkeänä ennakkosuosikkina illan otteluun.

Mad Max–Vieska Futsal, su 5.11. klo 14:00
Ottelutiedot

Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttuvat Jan Holm sekä Matin Ahmadi, joiden tilalle tulevat konkariosaston Tomi Lahtinen ja Juha Ojanperä. Vierasjoukkue lähtee Mad Maxia vastaan samalla kokoonpanolla kuin lauantainakin Akaa Futsalia vastaan, ellei uusia poissaoloja viikonlopun ensimmäisessä ottelussa ilmene. Edellispäivän rasitus tasoittaa puntteja kotijoukkueen suuntaan, ja tästä ottelusta on hyvin vaikea sanoa, onko jompikumpi ennakkosuosikki – ottelussa voi käydä aivan kuinka tahansa.

ToPV–KaDy, su 5.11. klo 15:00
Ottelutiedot

ToPV:n rosteri täydentyy Elias Lantolla, joskin hänen sekä Arttu Niemelän pelikunnossa on vielä pieniä kysymysmerkkejä. Lisäksi maalivahti Lari Honkasen pelaaminen on epävarmaa. KaDy lähtee sunnuntain otteluun samoilla tiedoilla kuin lauantain FC Kemi -kohtaamiseenkin, joskin tuo ottelu voi luonnollisesti oman kolauksensa kokoonpanoon tehdä. KaDyn pienen kokoonpanon rasitus edellispäivän ottelusta antaa etua ToPV:lle, mutta KaDyn voi nähdä silti pienoisena ennakkosuosikkina vain yhden voiton ensimmäisestä kuudesta ottelustaan saalistanutta kotijoukkuetta vastaan.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Aikaisemmin tällä viikolla:

GFT–VehU, to 2.11. klo 19:30
Ottelutiedot

GFT:ltä putoaa viime ottelun kokoonpanosta pois Leevi Virtanen ja Martin Kaur, mutta espoolaiset vahvistuvat jälleen Erno PaappasellaEemil Ukkolalla, maalivahti Antonios Klonarisilla sekä kenties joukkueen tärkeimmällä palasella Miika Hosiolla. Lisäksi kausilla 2017–19 GFT:n vakiopelaajiin kuulunut ja viime kaudella neljässä ottelussa mukana ollut Jaakko Oksanen tekee paluun kultaisten rosteriin sekä viime kausilla sarjatasoa alempana noin maali per peli -tahtia pelannut Albinot Bekaj saatetaan nähdä GFT:n riveissä torstaina. VehUllakin nähdään viljalti muutoksia, kun viime ottelun kokoonpanosta puuttuu Pyry HaanpääEero HermikoskiVili Valkama sekä maalivahti Miska Jurva. Tilalle tulevat Topias KaivolaMarkus SeppäJani-Petteri Soininen sekä ensimmäistä kertaa tällä kaudella Eino Ek, joka liittyi vehmaislaisten riveihin viime kauden loppupuolella ja veti joukkueesta selkeimmin kovimmalla piste per peli -tahdilla viime kauden Futsal-Ykkösessä.

Kyseessä on sarjan kahden ainoan vielä nollassa pisteessä olevan joukkueen tärkeä kohtaaminen. GFT:n ensimmäiset ottelut olivat ankeita, mutta viime ottelussa Riemua vastaan oli osittain viitteitä jo paremmasta kuuden onnistuneen tehdyn maalin osalta, joskin oma pää vuosi vielä liikaa. VehU on pelannut hyviäkin joukkueita vastaan ihan tasaisia kamppailuja, mutta riittävää ratkaisuvoimaa sillä ei ole pisteisiin vielä riittänyt. Ennalta katsottuna hyvin tasainen kamppailu, johon kotijoukkueelle voi asettaa hienoista ennakkosuosikin viittaa kenties muutaman paremman yksilön mitalla.

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi

Scroll to Top