Huikee siirtouutinen – Juntikka palaa Meri-Lappiin!

FTK-Tornio uutisoi, että kokenut maalitykki Tiia Juntikka palaa Meri-Lappiin. Tiia Juntikka palaa kotiin!

Tiia Juntikka palaa FTK-Tornion futsal -liigajoukkueeseen. Juntikan edellinen esiintyminen FTK-paidassa oli keväällä 2019. Tämän jälkeen hän siirtyi tamperelaiseen Ilves FS:ään ensin lainasopimuksen turvin kaudelle 2019-2020 ja pelasi Ilveksessä myös kauden 2020-2021 lainasopimuksen päätyttyä. Kahden Tampereella vietetyn kauden jälkeen Juntikka on kuitenkin päättänyt palata kotiin.

Tunnelmiaan Tiia tiivistää seuraavasti: ”Seikkailu on ohi tältä erää ja on ihana päässä takasin kottiin. FTK on tuttu ja mulle tosi rakas joukkue. Uskon että meillä tulee olemaan tosi hauskaa yhdessä, mutta samalla ollaan varmasti jokainen sitoutuneita tekee hommia. Usko on kova, että hyvä tästä tullee.”Juntikka aloitti futsaluransa FTK:ssa 15-vuotiaana. Hän on ollut mukana voittamassa FTK:lle kaksi Suomen mestaruutta, kaksi Suomen Cupin hopeaa, SM-pronssin ja Futsal Final Fourin hopean. Juntikka on myös vakiinnuttanut paikkansa futsalmaajoukkueessa, ja kuuluu suomen naisfutsalin ehdottomiin kärkinimiin.Henkilökohtaisia saavutuksia Juntikalle on pelaajaurallaan kertynyt jo vino pino. Hän on mm. voittanut runkosarjan pistepörssin, hänet on valittu Futsal-liigan parhaaksi pelaajaksi ja sekä tähdistökentälliseen useampaan otteeseen. Lisäksi hän on ollut mukana maajoukkuetoiminnassa sen perustamisesta lähtien ja edustanut Suomea jokaisessa naisten maaottelussa.

Päävalmentaja Maria Lehto on tyytyväinen Juntikan paluusta.”Mahtava saada Tiia takaisin. Lähtiessään Tiia oli pelikaveri ja nyt valmennettava. Pelaajana hän on monipuolinen, taitava ja älykäs. Pallonhallintaidot ja kyky pelata ahtaissa tiloissa hänellä ovat täysin omaa luokkaansa. Hän tuo myös lisää kokemusta joukkueeseemme.

Lähde FTK some

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top