Ilona Mikkelä siirtyy Ilvekseen

Vahvan suojauspelin osaava ja hyvää pivotpeliä pelaava Ilona Mikkelä ilvekseen

Valmentaja Jussi Jusellin kommentit:
”Loistava saada Ilonan tasoinen Pivot pelaaja Ilvekseen. Ilonalla on jo muutaman vuoden kokemus Futsal-liigasta Liikunnan Riemussa GFT:ssä ja viime kaudella HIFK:ssa joka oli Ilonan tehokkain kausi. Ilona on myös ollut jo maajoukkueeen mukana tänä syksynä. Ilona on vahva Pivot pelaaja tuoden meille paljon hyökkäysvoimaa tulevana kautena. Ilona pystyy tarvittaessa omalla rauhallisuudellaan pallon kanssa rytmittämään loistavasti meidän hyökkäyspelaamista ja hän on myös loistava puolustussuuntaan. Hän tuo myös paljon kaksinkamppailu voimaa joukkueeseen. Sen mitä olen nämä muutamat harjoitukset ja yhden harjoituspelin nähnyt Ilonalta Ilveksessä uskon että hänestä on tulevana kautena paljon iloa joukkueellemme. Kunhan vielä oppii tuntemaan paremmin meidän muut pelaajat niin Ilona tekee loistavan kauden niin tuloksellisesti kuin pelillisesti ja kolkuttelee vahvasti maajoukkueen ovia.”

Muutama kysymys Ilonalle:
1) Tampereella ollaan ja siivet on meille se ykkösjuttu, joten Hook vai Siipiveikot? -En oo käyny vielä kummassakaan.
2) Omat tavotteet tulevalle kaudelle? -Tavoitteenani on pelata paras kausi tähän mennessä ja tällä tavoin pyrkiä auttamaan joukkuetta saavuttamaan paras mahdollinen lopputulos.
3) Omia mietteitä uudesta seurasta ja joukkuekavereista? -Seurassa on todella hyvä tekemisen meininki ja koen, että oon päässyt hyvin mukaan toimintaan. Joukkuekaverit on myös ottanu tosi hyvin vastaan. Innolla odotan tulevaa kautta!

Lähde Ilves Naiset some

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top