Kova paluumuuttaja GFT:n paitaan – Miika Hosio

Suomen futsalmaajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Miika Hosio on siirtynyt Golden Futsal Teamin riveihin. Hosio on aikaisemmin urallaan edustanut GFT:tä, joten Espoon Opinmäki on kokeneelle pelimiehelle tuttu pelipaikka. Valmentaja Kim Räisänen kommentoi siirtoa mainioksi.

“Todella kova juttu, että saimme “Maagin” vahvuuteemme. Hän tuo tekemiseemme laatua, osaamista ja vaatimustasoa. Ensimmäinen peli Somerolla osoitti, että hyökkäyspeli toimi hyvin muiden maajoukkuepelaajien kanssa”, Räisänen kommentoi.

Torstaina Turkuun
GFT:n pelit jatkuvat torstaina Turussa, kun joukkue matkaa Samppalinnaan TPK:n vieraaksi.

“Edellisestä ottelusta jäi vielä paljo parannettavaa. Toki meillä oli kaikki saumat ottaa Somerolta kolme pistettä, mutta kahteen pitää olla myös tyytyväinen. Katse on kuitenkin jo tiukasti TPK:ssa. Tiedämme, että ottelu ei tule olemaan helppo, mutta luotamme reenien kautta tehtyyn työhön. Kokoonpanoon tulee myös muutoksia avauskierrokseen nähden”, Räisänen päättää.

Aikaisemmin GFT hankkineensa maalinsuulle englantilaismaalivahti Joseph Dibbenin

Englantilaismaalivahti Joseph Dibben siirtyy Golden Futsal Teamin vahvuuteen. Englannin maajoukkuettakin aiemmin edustanut Dibben vahvistaa entisestään Kultaisten jo raudanlujaa maalivahtiosastoa.

Lähde GFT verkkosivut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top