VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja kierroksista, pelaathan maltilla!

VÄLIERIEN 1. JA 2. OTTELUt

Kuva: Ari Vuorela

Akaa Futsal–SoVo, la 20.4. klo 16:00
Ottelutiedot
SoVo–Akaa Futsal, su 21.4. klo 19:15
Ottelutiedot

Lähes murskaavan runkosarjan pelannut Akaa Futsal marssi näytöstyyliin jatkoon myös puolivälieristä, kun se kaatoi ToPV:n puhtaasti lukemin 11–1 ja 7–1. SoVo oli puolivälierissä ainoa runkosarjassa paremmin sijoittuneen joukkueen kellistäjä, kun se kaatoi Mad Maxin komeasti kahdessa otteluissa lukemin 5–0 ja 11–7. Akaa Futsalin riveissä ei nähdä mitään muutoksia verrattuna ToPV-otteluihin, vaan akaalaiset pääsevät myös välieriin aivan täysissä voimissaan. SoVon aikaisemman ottelun kokoonpanosta sivuun jää Valdrin Seferi, ja mukaan jälleen tulevat nuoret Sebastien Galuzska ja Markku Aaltonen. Akaa Futsal lähtee otteluihin, myös vieraissa, selvänä ennakkosuosikkina, mutta SoVolla on omat paikkansa iskeä – yllätysvalmiin joukkueen yksilötaidon riittävyydestä ei ole ollut kysymysmerkkiä oikeastaan koko kaudella, ja somerolaiset näyttävät saaneen myös joukkuepelinsä viritettyä kuntohuippuunsa erinomaisesti juuri pudotuspeleihin. Lisäksi Akaa Futsalilla oli viisi pelaajaa maajoukkueen mukana suureen pettymykseen päättyneellä maajoukkuetauolla, kun taas koko SoVon joukkue on saanut viime viikot keskittyä vain ja ainoastaan akaalaisten kohtaamiseen lauantaista alkaen. Mahdollisuus yllätykseen siis on, mutta kovan työn takana se tulee olemaan.

FC Kemi–Vieska Futsal, la 20.4. klo 17:00
Ottelutiedot
FC Kemi–Vieska Futsal, su 21.4. klo 17:00
Ottelutiedot

FC Kemi joutui tekemään täyden päivätyön puolivälierissä, kun se hävisi avausottelunsa TPK:lle, mutta onnistui lopulta kääntämään kahdella kotivoitolla sarjan itselleen. Vieska Futsal ansaitsi paikkansa välierissä kahdella varsin tasapainoisella voitolla Riemua vastaan lukemin 7–2 ja 3–1. Kemiläiset olivat epäonnekkaita välierien alla olevien maajoukkuetaukojen kanssa, kun Tuukka Pikkarainen loukkaantui Hollantia vastaan keskiviikkona ja Soufiane Borite on vielä tämän viikonlopun Marokon maajoukkueen mukana Afrikan mestaruuskilpailujen ratkaisupeleissä. Näiden poissaolojen myötä valmentaja Boris Cizmar nähdään jälleen joukkueen kokoonpanossa myös pelaajan ominaisuudessa. Vieska Futsalilta Manu Huuhaa ei nähdä kokoonpanossa, muita muutoksia aikaisempaan ei tule. Kyseessä on erittäin mielenkiintoinen ja oletettavasti tasainen välieräpari. FC Kemin kahden kärkipelaajan poissaolot rokottavat muutenkin hieman kapeaa kokoonpanoa jonkin verran, Vieska Futsal pääsee taas täysikuntoisella ykköskokoonpanollaa otteluihin, mikä tuo ylivieskalaisille etua. Lisäksi Vieska Futsal oli hieman vakuuttavampi omassa puolivälieräsarjassaan – tosin FC Kemi on ennenkin hieman haastavan pudotuspelien aloituksen jälkeen edennyt finaaleihin asti. Kemiläisillä on myös kotietu kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta kokonaisuudessaan erittäin tasainen ottelusarja odotettavissa.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi

Scroll to Top