VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja kierroksista, pelaathan maltilla!

Kierros 10

KaDy–VehU, la 2.12. klo 13:30
Ottelutiedot

KaDyn suuria vaihteluita kokeneesta rosterista puuttuu viime otteluun verrattuna Eemeli HänninenVille Koskela sekä Viljami Ihalainen. Tilalle nousevat pitkästä aikaa myös pelivermeet päälle pukeva pelaajavalmentaja Mikko KytöläNewton Jr. sekä Masi Lohi. VehU:llakin nähdään tuttuun tapaan kourallinen muutoksia, kun Pyry HaanpääElias LeppäahoVili Valkama ja Tomi Ylinen puuttuvat lauantaina, mutta tilalla ovat Veikka KiikkinenMiska JurvaAti Mäkelä ja Antti Tapola. Kumpikin joukkue saa siis runkopelaajiaan takaisin kokoonpanoon. VehU on viime otteluissa ollut hyvässä vireessä, ja lähtee varmasti hyvällä draivilla haastamaan KaDya. Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta sen otteet ovat olleet tällä kaudella ailahtelevia, ja VehUlla on onnistuessaan aito sauma jopa käydä hakemassa pisteitä Jyväskylästä.

Mad Max–Riemu, la 2.12. klo 16:00
Ottelutiedot

Mad Maxilla nähtään vaihtuvuutta kokoonpanossa neljän pelaajan verran Eero KaistonMatin AhmadinAntti Teittisen ja Tuomas Mäen ollessa sivussa lauantaina, mutta kokoonpanoon palaavat Manu KuismaMikko HerittyEetu Lehto sekä Veeti Häätylä. Riemulta Samuli Aatsinki ja Julius Huusko puuttuvat kokoonpanosta, mutta Tuure Fagerström palaa tutulle paikalleen sekä Tatu Hoffren nähdään ensimmäistä kertaa Riemun paidassa sitten kauden 2018–19. Mad Max on ollut kotonaan tällä kaudella voittamaton ja kaatanut Apialla esimerkiksi FC Kemin ja Vieska Futsalin, joten se lähtee otteluun varsin selkeänä ennakkosuosikkina. Vaikka Riemunkin alkukausi on ollut kokonaisuudessaan hyvä, ei se ole vielä pystynyt voittamaan sarjataulukossa sen yläpuolella olevia joukkueita, joten pisteille pääseminen vaatisi siltä vielä selvää tasonnostoa aikaisemmasta.

FC Kemi–Akaa Futsal, la 2.12. klo 17:00
Ottelutiedot

FC Kemin kokoonpanossa ei nähdä muutoksia, joskin Anas Boriten ja Maicon Tauanin pelikunnossa on vielä hienoisia kysymysmerkkejä. Akaa Futsalilla Justus Kunnaksen pelaaminen on vielä hieman epävarmaa, mutta muita muutoksia ei myöskään akaalaisten kokoonpanossa nähdä. Kyseessä on äärimmäisen kiinnostava kahden kärkijoukkueen kohtaaminen, johon molemmat vielä pääsevät käytännössä parhailla kokoonpanoillaan. FC Kemi saa hieman etua kotihallistaan, mutta Akaa Futsalin laajempi kokoonpano taas pystynee pitämään helpommin kovaa tempoa koko ottelun ajan. Toistaiseksi voittamaton Akaa Futsal lähtenee hienoisena ennakkosuosikkina, mutta ottelu on täysin kumman tahansa voitettavissa.

GFT–SoVo, su 3.12. klo 14:00
Ottelutiedot

Miika HosioJaakko OksanenMartin Kaur sekä Vertti Niskanen palaavat espoolaisten vahvuuteen, SoVolta nähdään yksi vaihdos, kun Muslim Markhiyev puuttuu vierasjoukkueen kokoonpanosta ja tilalle tulee Vilho Ståhlström. GFT:n alkukausi on ollut todella vaikea, eikä koti- ja vierasotteluiden välillä suuresti vaihteleva kokoonpano ole vielä saanut itsestään kaikkea potentiaalia irti. Nyt joukkueella on taas koko rosteri käytettävissä, joten kaiken osuessa nappiin kauden ensimmäinen voitto voisi olla mahdollinen, mutta SoVo tunnetusti on kova joukkue iskemään vastaan vastustajan virheistä, joten aivan nappionnistumista se espoolaisilta vaatisi. Vierasjoukkue lähtee otteluun hyvin selvänä ennakkosuosikkina.

ToPV–Akaa Futsal, su 3.12. klo 14:00
Ottelutiedot

Arttu Niemelä palaa kotijoukkueen riveihin, muuten varmoja muutoksia torniolaisten kokoonpanossa ei nähdä. Muutamien pelaajien osalta on kuitenkin vielä kysymysmerkkejä, sillä juuri nimenomaisen Niemelän sekä tämän veljen Otto Niemelän pelikunto on vielä epävarmaa kuten myös Jussi-Esko Bergin ja Aleksi Gullstenin, joskin kahden jälkimmäisen tilanne näyttää hieman Niemelöitä paremmalta. Leevi-Eelis Lindberg ei ole Akaa Futsalin mukana sunnuntaina, mutta muuten joukkue lähtee samoilla tiedoilla ToPV-otteluun kuin FC Kemiäkin vastaan lauantaina. ToPV otti viime viikonloppuna ison kotivoiton GFT:stä, mutta nyt haaste on aivan sarjan toisesta päästä, ja vierasjoukkue lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Huolimatta siitä, että alla on kova FC Kemi -ottelu lauantailta – akaalaisilta kun löytyy tähän sarjaan poikkeuksellista syvyyttä kokoonpanostaan.

Vieska Futsal–TPK, su 3.12. klo 16:00
Ottelutiedot

Juho Väinälä puuttuu yhä Vieska Futsalin kokoonpanosta, mutta muuten kotijoukkueella on kaikki ykkösmiehet askissa – Atte Häivälän ja Miika Toivolan pelikunto on tosin vielä hieman epävarmaa. TPK:n kokoonpanossa käy kovempi kato, kun Joona Järvistö on pelikiellossa ja turkulaisilta puuttuu muutenkin vielä Mikael SibakovNiklas RantanenAleksi Knuutila sekä maalivahti Rustam Rakhmetov. Kentälle hyppäävät takaisin kuitenkin maalivahti Peetu SavikkoPetri JouppiVille Rannikko ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella valmentaja Jose Ikonen – tosin valmennukseen viime ja tällä kaudella täysillä keskittyneen miehen pelaaminen on vielä epävarmaa, kuten myös Samuel Sibakovin. Sarjan kolmantena oleva Vieska Futsal on ollut tällä kaudella kotonaan voittamaton, ja lähtee nytkin selvänä ennakkosuosikkina otteluun. TPK on noussut viime aikoina hyvään vireeseen, tosin sekään ei ole vielä pystynyt sarjataulukossa sen yläpuolella olevia joukkueita kunnolla haastamaan.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi

Scroll to Top