VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja kierroksista, pelaathan maltilla!

Kierros 11

SoVo–VehU, la 9.12. klo 15:00
Ottelutiedot

SoVon kokoonpanossa ei nähdä muutoksia verrattuna viime viikonlopun GFT-voittomaalikilpailuvoittoon, joten kotijoukkue pääsee käytännössä ykkösnipullaan syyskauden päättävään otteluunsa – vain Muslim Markhiyev puuttuu joukkueen runkopelaajista. VehUlla nähdään taas pari muutosta, kun Eeli Tuomista eikä Eero Hermikoskea nähdä lauantaina kentällä, tilalle tulevat Jussi Rasva ja Tomi Ylinen. SoVon otteet ovat muuten olleet hieman ailahtelevia, mutta sarjan alemman puoliskon joukkueet se on toistaiseksi hoitanut varsin hyvin. VehU on kuitenkin muutaman viime kierroksen aikana osoittanut piristymisen merkkejä, joten helppo vastus vehmaislaiset tuskin tulevat olemaan, mutta kotijoukkue lähtee silti otteluun suhteellisen selvänä ennakkosuosikkina.

KaDy–GFT, la 9.12. klo 16:00
Ottelutiedot

Aaro Paappanen palaa yhden ottelun poissaolon jälkeen jyväskyläläisten rosteriin, mutta Masi Lohi ja Otso Honkonen jäävät sivuun. GFT:ltä Martin Kauria ei nähdä kokoonpanossa, mutta muuten viime sunnuntain SoVo-voittomaalikilpailutappion kokoonpanosta ovat kaikki mukana, ja lisäksi ryhmään palaavat Vertti NiskanenEemil Ukkola ja Samuel Schwarz. Molempien joukkueiden kauden ensimmäinen puolisko on mennyt varmasti odotuksiin nähden alakanttiin, ja kumpikin varmasti mieluusti päättäisi syyskauden voitokkaasti. KaDy on kuudesta tappiostaan huolimatta ollut pistetaistelussa mukana niissäkin otteluissa käytännössä jokaisessa, joten jyväskyläläisten parempi pistesaalis ei ole ollut kovinkaan suuresta kiinni. Kotijoukkue lähteekin lauantain otteluun varsin selvänä ennakkosuosikkina – vaatisi GFT:ltä todennäköisesti kauden tähän asti parasta esitystä, mikäli se voiton kanssa mielii joulutauolle jäädä.

Vieska Futsal–FC Kemi, la 9.12. klo 16:00
Ottelutiedot

Aleksi Kylmälä ja Atte Häivälä tekevät paluun Vieska Futsalin riveihin, uusia menetyksiä kotijoukkue ei koe. Kuitenkin Kylmälän sekä Elmer KäännänMiika Toivolan ja Oliver Vähäahon pelikunnossa on vielä pieniä kysymysmerkkejä. FC Kemin kokoonpanossa ei nähdä mitään muutoksia viime viikonlopun hienosta Akaa Futsal -voitosta, joskin Anas Boriten pelikunto on vielä epävarmaa. Ottelu on FC Kemille jo toinen kärkikamppailu peräjälkeen, ja odotettavissa onkin jälleen tasainen ja viihdyttävä ottelu sarjan kahden huippujoukkueen välillä. Vieska Futsal ei ole kotikentällään vielä pistettäkään menettänyt tällä kaudella, mutta viime lauantain Akaa Futsal -voitto oli FC Kemiltä sen luokan suoritus, että vierasjoukkuetta voinee silti pitää hienoisena ennakkosuosikkina.

AU–Mad Max, la 9.12. klo 17:00
Ottelutiedot

AU:n viime ottelun kokoonpanosta lauantaina mukana ei nähdä Aleksi Pekosta eikä maalivahteja Joel Salosta ja Ville Seppää, mutta joukkue täydentyy peräti viidellä pelaajalla, kun Rei HodaJuuso-Petteri Loponen, Mikko KöönikäsEelis Muurinen sekä Eeli Aaltonen tekevät paluun kokoonpanoon. Mad Maxin kokoonpano muuttuu kahdesta viime voitto-ottelusta vain yhdellä miehellä, kun Matin Ahmadi tulee Tomi Lahtisen tilalle. AU:n viimeisimmät pisteet ovat lähes puolentoista kuukauden takaa, ja erinomaisesti läpi kauden pelannut Mad Max saapuu Loimaalle varsin suuri ennakkosuosikin viitta harteillaan. Kotijoukkueen täytyisi saada aivan koko potentiaalinsa irti itsestään ja vieraiden pelata vielä alakanttiin, jotta pisteitä Loimaalle jäisi.

Aiemmin tällä viikolla:

Riemu–TPK, ke 6.12. klo 14:00
Ottelutiedot

Kotijoukkueen kokoonpanoon palaavat Samuli Aatsinki ja Juuso Tarvainen, sivuun jäävät Tatu Hoffren ja Kalle Ojala. Aatsingin pelikunnossa on vielä kuitenkin epävarmuuksia, kuten myös Tuure Fagreströmillä sekä pelaajavalmentaja Topias Tiaisellakin. TPK:lla nähdään enemmänkin muutoksia ja aivan profiilipelaajiakin palaa kokoonpanoon, kun Rustam Rakhmetov, Joona Järvistö, Mikael Sibakov, Luiyi Laguerre ja Aleksi Knuutila nähdään mukana Jyväskylän reissulla. Laguerren pelaamisessa on kuitenkin vielä epävarmuustekijöitä. Riemu ei ole tällä kaudella vielä kovempiaan pystynyt kaatamaan, mutta se on hoitanut käytännössä jokaisen ottelun, johon se on lähtenyt ennakkosuosikkina tai ennakkoasetelmat ovat olleet varsin tasaiset – TPK-kotiottelun voi lukea juuri tällaiseksi. Riemun ja TPK:n kahden viime kauden ottelut ovat kaikki ratkenneet vain yhden maalin erolla, ja todella tasaista ottelua voi ennakoida tästäkin. Turkulaiset ovat vaikean alkukauden jälkeen päässeet kiinni hyviin tuloksiin, ja se lähtee varmasti kovalla asenteella hakemaan pisteitä Jyväskylästä syyskauden viimeisestä ottelusta. Lähtökohdat ovat hyvin tasaiset, mutta kotijoukkueena Riemu lähtee hienoisena ennakkosuosikkina otteluun – vierasvoittokaan ei kuitenkaan olisi suuri yllätys.

Mad Max–KaDy, ke 6.12. klo 16:00
Ottelutiedot

Kotijoukkue Mad Max pääsee lähtemään itsenäisyyspäivän otteluun täysin samalla kokoonpanolla, jolla se voitti Riemun lauantaina kotonaan. KaDylta putoaa lauantaisesta VehU-voitosta Aaro Paappanen, mutta kokoonpano täydentyy pelaajavalmentaja Mikko Kytölällä sekä Ville Koskelalla. Mad Max on ollut tällä kaudella kotonaan voittamaton ja on Apian parketilla kaatanut jo muun muassa FC Kemin sekä Vieska Futsalin, joten KaDy joutuu kovan haasteen eteen – varsinkaan, kun joukkue ei ole tällä kaudella vielä yhtään pistettä Jyväskylän ulkopuolella pelatuista otteluista hakenut. Vaikka KaDylla on selvästi vielä lunastamatonta potentiaalia, jonka voi olettaa realisoituvan kauden mittaan, mutta kovassa vireessä oleva Mad Max saattaa tulla vielä liian aikaisin. Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi

Scroll to Top