VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja kierroksista, pelaathan maltilla!

Kierros 18

Kuva: Kirsi Nummela

AU–KaDy, la 24.2. klo 13:00
Ottelutiedot

AU putosi viime kierroksella sarjan viimeiselle sijalle, jossa se on tasapisteissä GFT:n kanssa, mutta heikommalla maalierolla. Alastarolaisten viime aikojen vire on ollut heikko, ja viime kierroksella se koki 0–11-nöyryytyksen kotonaan Vieska Futsalia vastaan. Sarjassa yhdeksäntenä oleva KaDy hävisi viime kierroksella Riemulle 2–4, ja joukkue taistelee tiukasti viimeisestä playoff-paikasta. Eeli AaltonenEelis Muurinen ja Juuso Loponen palaavat kotijoukkueen kokoonpanoon, sivuun jäävät Petri Niinimäki, Otto Rouhiainen ja Mikko Köönikäs. KaDy kokee kovat menetykset, kun maalivahdit Niila-Ville Laitinen sekä Juha-Matti Savolainen joutuvat jäämään sivuun, kuten myös pelaajavalmentaja Mikko Kytölä. Vastuun joukkueen maalissa ottaa Otso Honkonen, ja Jukka Kytölän paluu kentälle on joukkueelle todella tärkeää. Myös Niko Pulkkinen palaa kokoonpanoon oltuaan yhden ottelun sivussa. Kummallekin joukkueista pisteet olisivat elintärkeitä, AU:lle säilymis- ja KaDylle playoff-kamppailussa. Mikäli AU on saanut nollattua aikaisemman ottelun kovan tappion, voi otteluun nähdä lähdettävän varsin tasaisista lähtökohdista, sillä kahden kärkimaalivahdin puuttuminen rokottaa jyväskyläläisten vahvuutta rankasti.

GFT–Mad Max, la 24.2. klo 14:3o
Ottelutiedot

GFT otti viime viikonloppuna kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa ja nousi pois sarjajumbon paikalta. Mad Max on pitkään pitänyt sarjan neljättä sijaa, ja viime viikonlopun pohjoisen reissu tuotti voiton ToPV:sta ja tappion FC Kemille. Espoolaiset pääsevät otteluun vain yhdellä muutoksella VehU-voitosta, kun Niklas Koivu vaihtuu Eemil Ukkolaan. Mad Maxin kokoonpanosta joutuvat jäämään sivuun Matin Ahmadi ja Matti Jussila, ja Eetu Lehto sekä Nico Seeck hyppäävät tilalle. GFT:n parantuneista otteluista huolimatta on vierasjoukkueen rutiini paljon vahvempi, ja Mad Max saapuu Espooseen varsin suurena ennakkosuosikkina.

VehU–Akaa Futsal, 24.2. klo 17:00
Ottelutiedot

VehU hävisi viime viikonloppuna kirvelevästi GFT:lle, joten se jatkaa sarjan kymmenentenä. Akaa Futsal matkaa vakuuttavasti kohti runkosarjan voittoa, viime viikonloppuna se kävi hakemassa kolme pistettä Riemun vieraana. Vehmaislaiset lähtevät otteluun joukkueelle poikkeuksellista lähtökohdista, sillä ainoa muutos sen  kokoonpanoon on Riku Partalan paluu pelikieltonsa jälkeen. Akaa Futsalilla ei nähdä yhtään muutosta, joskin Tuomas Pulkkisen pelaaminen on vielä epävarmaa. Akaa Futsal on kaikilla osa-alueilla VehU:a edellä, joten on vaikea nähdä, miten lopputuloksena voisi olla mikään muu, kuin vierasvoitto.

ToPV–SoVo, la 24.2. klo 17:00
Ottelutiedot

ToPV pitää kiinni viimeisestä playoff-paikasta, vaikka se hävisikin viime viikonloppuna kotonaan Mad Maxille. SoVo on pitkään majaillut viidennellä sijalla, ja sen viimeisin ottelu on kahden viikon takaa, kun se voitti GFT:n kotonaan lopulta niukasti yhdellä maalilla. Torniolaisilta Aleksi Gullsten kärsii pelikieltoaan, mutta Otto Mäntylä ja Elias Lantto palaavat jälleen riveihin – kokoonpanossa ei muita muutoksia nähdä, mutta Otto sekä Arttu Niemelän pelaaminen on vielä epävarmaa. SoVon Nevzat Mustafa ja Adonis Sfishta palaavat kokoonpanoon, sivuun jäävät Joonas ReijonenMarkku AaltonenSebastien Galuszka ja Luukas Kuisma. ToPV on napsinut kotikentällään ihan kelvosti pisteitä ja on varmasti valmiina myös SoVon kaatoon, mutta somerolaiset saapuvat pohjoiseen silti ennakkosuosikin viitta harteillaan.

TPK–KaDy, su 25.2. klo 13:15
Ottelutiedot

Sarjan seitsemäntenä oleva TPK otti viime lauantaina upean päänahan, kun se kellisti Vieska Futsalin voittomaalikilpailussa kotonaan. Tuon ottelun kokoonpanosta nähdään yksi muutos, kun Aleksi Knuutila tulee Sami Niittysalon tilalle. KaDy tulee lauantain AU-ottelun jälkeen ennalta samoilla kokoonpanotiedoilla myös Turkuun. Kotikentällään vahvat turkulaiset lähtevät jopa varsin selvänä ennakkosuosikkina jyväskyläläisiä vastaan, ja kapean rosterin jyväskyläläiset ovat ison haasteen edessä toisen peräkkäisen päivän ottelussa.

FC Kemi–SoVo, su 25.2. klo 16:00
Ottelutiedot

Kolmannella sijalla tällä hetkellä oleva FC Kemi piti viime viikonloppuna pisteet kotonaan kovassa kamppailussa Mad Maxia vastaan. Tuossa ottelussa ulosajetuksi joutunut Anass Nasser kärsii pelikieltoaan, mutta muita muutoksia kemiläisten kokoonpanossa ei nähdä. SoVo tulee FC Kemiä vastaan samoilla tiedoilla kuin lauantain ToPV-kamppailuunkin. Somerolaiset pystyvät parhaana päivänään haastamaan myös sarjan kärkijoukkueita, mutta kaksi ottelua kahteen päivään verottaa väkisinkin hieman sunnuntain suorituskykyä. Varsinkin tämä huomioon ottaen FC Kemiä voi pitää kohtuu selvänä ennakkosuosikkina somerolaisia vastaan.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi

Scroll to Top