VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja kierroksista, pelaathan maltilla!

VÄLIERIEN 3. JA 4. OTTELUt

Kuva: Kirsi Nummela

Akaa Futsal–SoVo, la 27.4. klo 16:00
Ottelutiedot
SoVo–Akaa Futsal, su 28.4. klo 15:00 (tarvittaessa)
Ottelutiedot

Akaa Futsalin ja SoVon välillä nähtiin viime viikonloppuna kaksi varsin erilaista ottelua – ensimmäinen päättyi akaalaisten ylivoimaiseen 8–1-voittoon, kun taas toisessa väännettiin Somerolla pitkään tasaisesti, mutta Akaa Futsal lopulta osoittautui paremmaksi viimeisillä minuuteilla kasvanein loppulukemin 3–7. Toisessa kohtaamisessa SoVo kuitenkin onnistui pelaamaan juuri niillä eväillä, joilla se akaalaiset voi mahdollisesti voittaakin – tiivis ja uhrautuvainen puolustuspeli ja tehokkaat vastahyökkäykset. Akaa Futsalin kokoonpanossa ei nähdä muutoksia viime viikonlopusta, mutta Tuomas Pulkkisen sekä Juhana Jyrkiäisen pelaaminen on epävarmaa, ja Jere Intalankin yllä on vielä pieniä kysymysmerkkejä. SoVolta Valmir Seferi on lauantain ottelun pelikiellossa, muuten joukkueen kokoonpano ei muutu. Guri Qerimin pelikunto on vielä epävarma. Akaa Futsal lähtee kotiotteluunsa jälleen suurena ennakkosuosikkina, mutta SoVo osoitti viime sunnuntaina yllätysmahdollisuutensa, ja nappionnistumisella sen on mahdollista siirtää ottelusarja jälleen kotikentälleen ja neljänteen otteluun.

Vieska Futsal–FC Kemi, la 27.4. klo 17:00
Ottelutiedot
Vieska Futsal–FC Kemi, su 28.4. klo 17:00
Ottelutiedot

Vieska Futsal ja FC Kemin viime viikonlopun kaksi kohtaamista olivat kovia otatuksia, josta molemmat selvisivät kertaalleen voittajana. Ensimmäinen ottelu meni lähes kolikonheitoksi rangaistuspotkukilpailuun asti, toisessa Vieska Futsal oli lopulta täysin ansaitusti vahvempi lukemin 4–1. Vieska Futsalin kokoonpano pysyy edellisviikonlopulta täysin samana eikä terveyshuoliakaan ole. FC Kemi saa äärimmäisen tärkeän palaajan kokoonpanoon, kun Marokon maajoukkuepaidassa viime viikonloppuna Afrikan mestaruuden voittanut Soufiane Borite tulee heiluttamaan tahtipuikkoa jälleen joukkueen pohjalle, ja lisäksi myös Ville Uimaniemi palaa kokoonpanoon. Vastaavasti kuitenkin pelaajavalmentaja Boris Cizmar on lauantain ottelun sivussa pelikiellon takia palaten kuitenkin riveihin jälleen sunnuntaina. Tuukka Pikkarainen jatkaa sivussa, mikä on joukkueelle kova kolaus. Vieska Futsal hyötyy molempien viikonlopun otteluiden pelaamisesta joukkueen kotikentällä, joskin se joutuu oman Taanilan kotiluolan sijaan pelaamaan nämä ottelut pienen matkan päässä Nivalassa, mikä kaventanee kotietua hieman. Boriten myötä FC Kemi saa myös takaisin kenties parhaan pelaajansa, joka auttaa joukkuetta merkittävästi. Todella tasaisista lähtökohdista lähdetään siis tähänkin viikonloppuun, eikä ole lainkaan ihme, vaikka otteluparin ratkaisua jouduttaisiin hakemaan vielä ensi viikon puoleltakin viidennestä ottelusta.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi

Scroll to Top