VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja kierroksista, pelaathan maltilla!

FINAALIEN 5. OTTELU

Kuva: Ari Vuorela

Akaa Futsal–FC Kemi, la 18.5. klo 16:00
Ottelutiedot

Akaa Futsalin ja FC Kemin tiukka finaalisarja tasoittui viime viikonloppuna kemiläisten kahden 4–2-kotivoiton myötä, ja nyt joukkueiden välienselvittely huipentuu ratkaisevaan viidenteen finaaliin. Viime viikonlopun ottelut olivat avausviikonlopun tapaan hyvin tasaisia, joskin kemiläiset olivat ehkä hitusen enemmän niskan päällä voitoissaan, kuin akaalaiset omissaan.

Akaa Futsalin kokoonpanossa ei nähdä mitään muutoksia, joskin toisen finaalin ratkaisupelaajiin kuuluneen Jovan Stankovicin pelaaminen on hyvin epävarmaa. FC Kemi koki viime sunnuntaina voitokkaan neljännen ottelun ohella kovan kolauksen, kun finaaleissa joukkueen ykköstykiksi noussut Enderson Suarez sai finaaleiden kolmannen varoituksensa, ja on sen takia pelikiellossa viimeisestä kohtaamisesta. Kuukausi sitten loukkaantunut Tuukka Pikkarainen kuitenkin tekee kenties hieman yllättävänkin paluun kokoonpanoon, joskin hänen pelikuntonsa on epävarma.

Ratkaisuottelun pelaaminen Akaassa antaa etua kotijoukkueelle, joka on tällä kaudella ollut kotonaan voittamaton. Lisäksi FC Kemin Suarezin poissaolo on merkittävä menetys, joka laskee vierasjoukkueen osakkeita siinä määrin, missä vain yhden pelaajan poissaolo suurempaan kokonaisuuteen voi vaikuttaa – ei älyttömästi, mutta osaltaan kuitenkin. Toisaalta, jos Pikkarainen on riittävässä pelikunnossa, vahvistaa se selvästi ilman kapteeniaan viimeisen kuukauden pelannutta joukkuetta. Kokonaisuudessaan Akaa Futsal pääsee lähtemään ratkaisuotteluun ennakkosuosikin asemasta, mutta FC Kemi on finaalisarjassa osoittanut, että siltäkin löytyy varsinkin hyvin eväät voittoon.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi

Scroll to Top