VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja kierroksista, pelaathan maltilla!

Kierros 9

Akaa–KaDy, la 25.11. klo 16:00
Ottelutiedot

Akaa Futsal on porhaltanut vakuuttavasti voitosta voittoon, kun se on kahdeksasta ottelustaan voittanut seitsemän varsinaisella peliajalla ja yhden voittomaalikilpailussa. Akaalaisten kokoonpanossa ei nähdä muutoksia verrattuna aikaisempaan otteluun, mutta Justus Kunnaksen pelaaminen on hyvin epävarmaa ja Juhana Jyrkiäisenkin pelikunnon osalta on vielä pieniä kysymysmerkkejä. KaDy otti viime sunnuntaina tärkeän voiton AU:sta kolmen peräkkäisen tappion jälkeen, mutta tuon ottelun kokoonpanosta jyväskyläläisten rosteri kevenee Bene Filpun ja Newton Jr:n verran – merkittäviä poissaoloja joukkueelle molemmat. Jukka Kytölä tekee kuitenkin odotetun paluun jälleen kentälle, lisäksi Viljami Ihalainen täydentää KaDyn kokoonpanon.

Hurjassa vireessä olevan Akaa Futsalin kaataminen vieraissa olisi hieman ailahtelevan alkukauden pelanneelle KaDylle suuri uroteko. Tämä ei kuitenkaan ole kovinkaan todennäköistä, niin vakuuttava Akaa Futsal on ollut, ja kotijoukkue lähtee otteluun massiivisena ennakkosuosikkina.

 

ToPV–GFT, la 25.11. klo 17:00
Ottelutiedot

ToPV:n viime viikonlopun Pirkanmaan tuplapeliviikonloppu meni penkin alle, kun VehUn vieraana tuli 11–4- ja Mad Maxin vieraana 6–2-tappiot. Elias Lantto putoaa GFT-ottelun kokoonpanosta, ja pelaajavalmentaja Elias Martikaisen pelaaminen on vielä hieman epävarmaa. Espoolaisten alkukausi on ollut vaikea, ja ainoat pisteensä se on saanut kolme kierrosta sitten voittomaalikilpailuvoitosta VeHua vastaan. Varsin totuttuun tapaan tällä kaudella GFT:n kokoonpanossa nähdään taas isoja muutoksia, kun sekä Miika Hosio, Timo Peltola, Jaakko Oksanen että Martin Kaur eivät ole espoolaisten matkassa pohjoisen tuplapeliviikonlopussa, mikä on iso kolaus joukkueelle. Tilalle nousevat nuoret Aaro Kiviluoto ja Oliver Kulp.

ToPV:kaan ei ole ollut viime aikoina järin hyvässä vireessä, mutta se lähtee silti ennakkosuosikkina vaikean alkukauden pelannutta ja ilman paria profiilipelaajaansa matkassa olevaa GFT:tä vastaan. Kotijoukkueen esitykset ovat kuitenkin olleet hieman ailahtelevia, joten onnistuessaan vierailla on kyllä mahdollisuus pisteisiin.

 

VehU–AU, la 25.11. klo 17:00
Ottelutiedot

VehU otti viime kierroksella kauden ensimmäisen voittonsa murskaamalla ToPV:n näytöstyyliin lukemin 11–5. Haastavan alkukauden jälkeen avausvoitto varmasti toi helpotusta tamperelaisleiriin. Lauantain otteluun Tuon ottelun kokoonpanosta putoavat maalivahti Miska Jurva sekä Vili Valkama, tilalle tulevat Eino Ek ja maalivahti Elias Leppäaho ensimmäiseen Miesten Futsal-Liigan otteluunsa. AU pelasi viime viikonloppuna ottelut Jyväskylässä sekä Riemun että KaDyn vieraana, muttei onnistunut kummassakaan pelaamaan ehjää nelikymppistä ja kärsi kolmen maalin tappiot molempina päivinä. AU:n kokoonpanosta lauantaina puuttuu Eeli Aaltonen ja Mikko Köönikäs, mutta Mikke Louhelan paluu parketille on loimaalaisille iso vahvistus.

Kiinnostava ottelu, jonka kumpi tahansa pystyy oikein hyvin voittamaan. AU kuitenkin rutinoituneempana liigajoukkueena ja hieman useamman kovan yksilön voimin lähtenee otteluun ennakkosuosikkina.

 

FC Kemi–GFT, su 26.11. klo 13:00
Ottelutiedot

Sarjan kolmantena seitsemällä voitolla kahdeksasta ottelusta olevalla FC Kemillä on alla viime viikonlopun menestyksekäs tuplapeliviikonloppu SoVon ja TPK:n vieraana. Muutoksia noiden otteluiden kokoonpanoihin ei tule, mutta Taneli Kohosen ja Anas Boriten pelaaminen on vielä hieman epävarmaa. GFT lähtee FC Kemi -kohtaamiseen samoilla tiedoilla kuin lauantain ToPV-otteluunkin.

Sunnuntain ainokaisessa oikeastaan aivan kaikki seikat puoltavat selvää kotivoittoa, eikä GFT:lle oikein voi nähdä juurikaan mahdollisuuksia laatupelaajia vilisevää FC Kemiä vastaan.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi

Scroll to Top