VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja  kierroksista, pelaathan maltilla!

Kierros 3

TPK-Akaa Futsal, 14.10. klo 13:00
Ottelutiedot

Kotijoukkue TPK:n Mikael Sibakov on pelikiellossa viime ottelussa saamansa punaisen kortin myötä, mutta muita poissaoloja turkulaisilla ei ole. Uusia tulijoita on, kun Teemu Virtanen ja Niklas Rantanen pääsevät kauden ensimmäiseen otteluunsa, kuten myös äärimmäisen mielenkiintoinen Luiyi Laguerre, joka tuo joukkueen laitapelaamiseen paljon lisää vauhtia ja vaarallisuutta. Akaa Futsalilta viime otteluun verrattuna sivuun jäävät Leevi-Eelis Lindberg ja Dusan Milojevic, mutta kokoonpanossa nähdään erittäin mieluinen lisäys, kun Macedo Basilio Italo Henrique eli Bob on palannut Suomeen ja on nyt uuden joukkueensa käytettävissä. Justus Kunnaksen pelikunto on vielä epävarmaa, mutta akaalaisten rosteri on laaja. Vierasjoukkue lähtee otteluun todella suurena ennakkosuosikkina.

KaDy–SoVo, 14.10. klo 16:00
Ottelutiedot

KaDylta puuttuu ennen maajoukkuetaukoa otetun Riemu-voiton kokoonpanosta maalivahti Juha-Matti Savolainen sekä nuori kenttäpelaaja Valtteri Lampila, ja myös Miesten Futsal-Ykkösessä pelaavasta yhteistyöjoukkue JoSePasta tuossa ottelussa mukana ollut Heikki Korhonen on palannut oman joukkueensa vahvuuteen. Tilalle nousee nyt pelikieltonsa kärsinyt pelaajavalmentaja Mikko Kytölä, loukkaantumisesta toipunut Eemeli Hänninen ja varamaalivahdin tonttia täyttävä Leino Ihalainen. SoVolta kauden ensimmäiseen otteluunsa tulee pohjapelaaja Guri Qerimi, kun taas Valmir Seferin pelaaminen on epävarmaa. Kotiluolassaan pelaava KaDy lähtenee otteluun ainakin jonkinlaisena ennakkosuosikkina.

AU–GFT, 14.10. klo 17:00
Ottelutiedot

AU ei koe menetyksiä aikaisemman ottelun kokoonpanosta, päinvastoin: Aake Alisaari, Juho Marttila ja Aleksi Pekonen ovat jälleen joukkueen käytettävissä, joskin viimeisimmän pelikunto on vielä osittain epävarmaa. GFT kokee suhteellisen kovan menetyksen, kun joukkueen kapteeni Riku Oras on sivussa, kuten myös Samuel Schwarz sekä Leevi Virtanen. Oliver Kulp nähdään uutena pelaajana uransa ensimmäisessä futsal-liigaottelussaan. Kahden kautensa mollivoittoisesti aloittaneen joukkueen mielenkiintoinen kohtaaminen, johon kotijoukkue AU:n voi jopa nähdä lähtevän hienoisena ennakkosuosikkina kesällä isoja muutoksia kokenutta ja tähän otteluun kapteeninsa menettänyttä GFT:a vastaan.

Mad Max–FC Kemi, 14.10. klo 18:00
Ottelutiedot

Mad Maxilta putoaa aikaisemman ottelun kokoonpanosta pois Nico Seeck sekä Matti Jussila, tilalle hyppäävät Ossi Kivipuro ja Eetu Lehto. Mika Jussilan pelaaminen on vielä osittain epävarmaa, mutta muuten joukkue on täysissä sielun ja ruumiin voimissa. FC Kemiltä Taneli Kohosen pelaaminen on vielä epävarmaa, mutta muuten joukkueen tiivis rosteri pysyy ennallaan aikaisemmasta. Alkukauden poissaolojen jälkeen FC Kemilläkin on taas mahdollisuus peluuttaa kahta täyttä kentällistä, mikä kääntänee vaakakupin kemiläisille Mad Maxin vahvasta alkukaudesta huolimatta.

Vieska Futsal–ToPV, 15.10. klo 16:00
Ottelutiedot

Kotijoukkueelta putoaa kokoonpanosta viime ottelusta nuori Miro Salmela, ja kauden ensimmäisessä ottelussa pelanneet Joni Pakola sekä Hannes Seikkala ovat myös sivussa. Vieska Futsal saanee kuitenkin kaksi kovaa lisäystä kokoonpanoonsa, kun sekä Juho Väinälä että venezuelalainen maalinsylkijä Nelson Bello palannevat kokoonpanoon, joskin kummankin pelikunnossa on vielä hieman kysymysmerkkejä, Väinälällä vielä hieman Belloa enemmän. ToPV matkaa Ylivieskaan ilman Barwani Kabingaa, mutta muuten viime ottelun kööri on kasassa. Tilalle tulee vauhtikone Aleksi Gullsten kauden ensimmäiseen otteluunsa. ToPV on aloittanut kauden varsin pirteästi, mutta kun sarjakärki Vieska Futsal on aloittanut vielä paremmin kolmella voitolla kolmesta ottelusta, lähtee kotijoukkue otteluun suhteellisen selvänä ennakkosuosikkina.

Riemu–SoVo, 15.10. klo 16:00
Ottelutiedot

Riemu lähtee sunnuntain otteluun aikaisempaan verrattuna ilman Jani Rinta-Halkolaa ja pelikieltoaan kärsivää Juuso Eteläpäätä. Laajasta rosterista löytyy kuitenkin mistä valita, ja tulikasteensa Riemu-nutussa pääsee kokemaan vankan jalkapallotaustan omaava Juuso Tarvainen sekä paluumuuttaja Markus Riikilä. Samuli Aatsingin pelaaminen on vielä erittäin epävarmaa. SoVo saa viikonlopulle uutena pelaajana jo aikaisemmin mainitun Guri Qerimin, ja Valmir Seferin pelaaminen on epävarmaa, mutta joukkueella on tosiaan alla lauantailta KaDy-vierasottelu, joka voi tuoda muutoksia kokoonpanoon. Riemu saa tuoreista jaloistansa etua verrattuna vieraisiinsa, mutta SoVo on jo pitkään ollut hyvin vaikea vastustaja Jyväskylän mustaturkooseille, minkä myötä vieraat lähtevät otteluun hienoisena ennakkosuosikkina.

VehU–FC Kemi, 15.10. klo 17:00
Ottelutiedot

VehUn laajasta rosterista puuttuu viime otteluun verrattuna Veikka Kiikkinen, Tomi Ylinen sekä pelikieltoaan kärsivä Ville Koskela. Kauden ensimmäisessä ottelussa joukkueen parhaana palkittu maalivahti Miska Jurva palaa kokoonpanoon, kuten myös Vili Valkama sekä Mauno Siren kauden ensimmäiseen otteluunsa. FC Kemiltä Taneli Kohosen pelaaminen on viikonloppuun lähdettäessä epävarmaa, mutta muuten joukkueen tiivis rosteri pysyy ennallaan, ellei lauantain ottelu Mad Maxia vastaan aiheuta uusia poissaoloja. Vaikka FC Kemi pelaakin viikonlopun toista otteluaan, on vaikea nähdä, että VehU pystyisi yhdeltä sarjan ennakkosuosikilta niistämään pisteitä.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi

Scroll to Top