VEIKKAUSVIHJE

Veikkausvihjeet ovat subjektiivisia näkemyksiä tuloksista ja  kierroksista, pelaathan maltilla!

Kierros 4

ToPV–Riemu, la 21.10. klo 16:00
Ottelutiedot

Torniossa kohtaavat kolmen ottelukierroksen jälkeen sarjan viidentenä ja seitsemäntenä olevat joukkueet. Riemulla on kaksi ja ToPV:lla yksi voitto kolmesta ottelusta. Kotijoukkue saa otteluun takaisin pohjapelaaja Mikko Mämmilän, mutta Elias Lanton pelaaminen erittäin epävarmaa, muita muutoksia kokoonpanossa ei nähtäne. Riemulta Juuso Eteläpää kärsii pelikieltonsa toisen ottelun lauantaina, Viljami Isotalon pelaaminen on epävarmaa ja maalivahti Eino Muhosenkin kunto vielä hieman auki, mutta kauden avausottelussaan kahdesti kihauttanut Jani Rinta-Halkola palaa kokoonpanoon. ToPV lähtee otteluun kotikenttänsä turvin hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Riemulla on onnistuessaan varsin hyvä mahdollisuus ryöstää pisteitä Jyväskylään.

Vieska Futsal–AU, la 21.10. klo 20:00
Ottelutiedot

Vieska Futsal on vakuuttavasti sarjan toisena puhtaalla pelillä, AU otti viime viikonloppuna kauden ensimmäisen voittonsa kotiottelussa GFT:tä vastaan. Kotijoukkueen viime ottelun kokoonpanosta putoaa pois Atte Häivälä sekä nuori Otto Iivonen, mutta Joni Pakola palannee kokoonpanoon, joskin hänen pelaaminen on vielä hieman epävarmaa. AU:n kokoonpanoon ei aikaisemmasta tule muita muutoksia, paitsi että nurmikentillä meritoitunut ja kesällä täyden kauden jalkapallon Miesten Ykköstä KPV:n maalilla pelannut Ville Seppä tulee vahvistamaan alastarolaisten kokoonpanoa. Seppä on viimeksi pelannut AU:n riveissä kaudella 2020–21 kourallisen otteluita. Tästäkin vahvistuksesta huolimatta kotijoukkue Vieska Futsal lähtee otteluun massiivisena ennakkosuosikkina, ja pistekin AU:lle olisi suuri yllätys.

FC Kemi–Riemu, su 22.10. klo 16:00
Ottelutiedot

Riemu lähtee viikonlopun toiseen otteluunsa haastamaan FC Kemiä. Kemiläisten kokoonpano pysyy samana aikaisemmasta, mutta Taneli Kohosen pelaaminen on hyvin epävarmaa. Riemulta Juuso Eteläpää pääsee takaisin kehiin pelikieltonsa jälkeen sunnuntaina, muuten tiedot kokoonpanosta ovat samat kuin lauantain ToPV-otteluun lähdettäessä. FC Kemin laadukas nippu on muutenkin kotikentällään vaikea kaadettava kelle tahansa, ja kun Riemulla painaa vielä rasitus lauantain ottelusta, lähtee FC Kemi sunnuntain otteluun suurena ennakkosuosikkina.

Miesten Futsal-Liigan kohteet Pitkävedossa

Aikaisemmin tällä viikolla:

GFT–Akaa Futsal, to 19.10. klo 19:30
Ottelutiedot

Torstaina kohtaavien joukkueiden kaudet ovat alkaneet varsin eri sävellajeissa – Akaa Futsal on voittanut kaikki kolme otteluaan yhteismaalierolla 28–5, kun taas GFT on hävinnyt kaksi otteluaan yhteismaalierolla 1–9. Kotijoukkue saa kuitenkin mieluisen vahvistuksen torstain otteluun, kun vielä kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta sivussa ollut Miika Hosio palaa espoolaisten vahvuuteen tuoden rutkasti kokemusta ja maalintekovoimaa verrattain nuoreen joukkueeseen. Viime ottelusta puuttui myös kapteeni Riku Oras, joka palaa nyt kokoonpanoon, kuten myös nuori Samuel Schwarz. Akaa Futsalilta puuttuu torstain kamppailusta Markus Rautiainen, mutta muuten tämänhetkinen sarjakakkonen pääsee vierasreissuun tutulla vahvalla nipullaan. Vaikka kyseessä onkin arki-iltana pelattava vierasottelu ja GFT:n kokoonpano on vahvistunut kauden ensimmäisistä otteluista, lähtee Akaa Futsal suurena ennakkosuosikkina torstai-illan vääntöön.

Kuka pelaa -kierrosennakoiden vastuullisena päätoimittajana toimii Palloliitolta Kirsi Nummela, kirsi.nummela@palloliitto.fi
Scroll to Top