Maalitykki Arber Istrefi jatkaa SoVossa

Liiga SoVo Futsal aloittaa tulevan liigakauden sopimusuutiset ja heti kärkeen liigan kaikkien aikojen tehokkain pelaaja Arber Istrefi jatkaa tulevalla kaudella Voimassa.

Arbe aloitti liigassa ESC 2013 – 2014 ja sen jälkeen hän on edustanut SoVo Futsalia kahdeksan kautta. Joukkueen kapteeni on voittanut viidesti runkosarjan pistepörssin ja viime kaudella ennätyslukemin 47 + 26 = 73.

Tulevalla kaudella Arbe tulee kantamaan ison vastuun joukkueen menestymisestä. Taitavan maalintekijän puolustuspelaaminen on kehittynyt viimen kauden aikana ja hänen ympärilleen SoVo on rakentamassa tulivoimaisen joukkueen.

Arben kanssa ollaan koettu niin ylä kuin alamäetkin. Yhteinen unelma ja tavoite mestaruudesta vievät meitä eteenpäin vuodesta toiseen. Arben saapuminen aikoinaan Somerolle johdatti joukkueen liigan kärkijengeihin ja vielä meillä on muutama vuosi yhdessä aikaa viedä vuosien projekti loppuun. Manageri Ihalainen.

Lähde:

https://someronvoima.sporttisaitti.com/futsal/uutiset/arber-istrefi-4/?fbclid=IwAR1HWmRjvDD_IcByxrc_DqCL7XCcLVw-wT_pSwzFdX6h6JeFSIAL5cX8USA

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top