Markku Kalermo jatkaa FC Kemin päävalmentajana

Viime kauden Futsal-Liigan hopeajoukkueen FC Kemi ja pitkäaikainen päävalmentaja Markku Kalermo ovat tehneet jatkosopimuksen myös tulevan kauden valmennuksesta. Markku Kalermon aikana FC Kemi on voittanut Final4-turnauksen kaudella 2019-20 , hopeaa 2020-21, runkosarjan ykkönen 2020-21 ja runkosarjan kakkonen 2019-20.

Kaksi vuotta sitten aloitettiin joukkueen uudistaminen ja pelaajien määrätietoinen kehittäminen 3-vuotisprojektin merkkeissä ja nyt ollaan projektin viimeisessä vaiheessa, minkä yksi keskeinen tavoite on saavuttaa Suomen mestaruus kaudella 2021-2022, kertoo sangen tyytyväisen oloinen päävalmentaja Markku Kalermo.

Joukkueen pelaajat ovat olleet tositoimessa harjoittelun suhteen jo useita viikkoja ja yhtenäinen joukkueharjoittelu aloitetaan kuukauden päästä, Kalermo jatkaa.

Tulevalle kaudelle olemme muuttaneet hieman harjoittelun painopistettä ja tämän seuruksena aloitamme joukkueharjoittelun hieman edellisvuosia myöhemmin. Koska joukkueen sopimustilanne on laadullisesti ja määrällisesti paremmassa tilanteessa kuin koskaan aiemmin, niin tämä mahdollistaa pelaamisen ensi kaudella hyvinki laajalla rosterilla ja joka tulee myös vähentämään avainpelaajien pelikohtaista kuormitusta. Liika yksittäisten pelaajien kuormitus oli suuri ongelmakohtamme viime kaudella, lopettaa päävalmentaja Markku Kalermo.

FC Kemin sarjakausi alkaa vasta 16.10, kun Vieska Futsal (entinen Sievi Futsal) saapuu Kemiin. FC Kemin muita seuroja myöhäisempi aloitusajankohta johtuu siitä, että osa FC Kemin pelaajista edustaa omaa maataan FIFA:n järjestämässä futsalin maailmanmestaruusturnauksessa, joka järjestetään 12.9.-3.10.2021 Liettuassa. Suomi ei päässyt ko. Turnaukseen.

FC Kemi tulee uutisoimaan uusista ja erittäin mielenkiintoisistä pelaajasopimuksista lähiaikoina.

Lähde: Www.fckemi.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top