Riku Partala Akaan riveihin

Akaa Futsal sai liigakauden lähestyessä lisävahvistusta miehistöön, kun Riku Partala, 22, siirtyy seuraan kahden vuoden sopimuksella.

Partala on saanut futsaloppinsa Vieska Futsalin (ex Sievi FS) organisaatiossa. Muutaman viime kauden mies on puolestaan viihtynyt Pirkanmaalla, keräten liigakokemusta Ilveksessä ja PP-70:ssä.

Akaa Futsalin puheenjohtaja Tero Kivistö iloitsee uudesta sopimuksesta.

– Riku on malliesimerkki meidän pelaajarekrytoinnista. Hän on erittäin sitoutunut ja työteliäs, ja on osoittanut lahjakkuutensa nousemalla jo nuorella iällä liigaympyröihin. Tämän kun yhdistää huippuluokan valmennukseen, niin potentiaalia on varmasti kehittyä aina maajoukkueeseen asti. Rikun vasen jalka tuo myös jälleen yhden mielenkiintoisen lisätyökalun valmennukselle. On erittäin hienoa, että hän valitsi juuri Akaa Futsalin paikaksi, jossa lähtee tosissaan tavoittelemaan lopullista läpimurtoa, Kivistö hehkuttaa.

Partala liittyi Akaa Futsalin treeneihin jo viime viikolla, ja ehti edustamaan seuraa jo yhdessä harjoituspelissäkin KaDya vastaan.

– Todella hyvin ja odottavaisin fiiliksin liityn Akaa Futsaliin. Heti ensimmäisistä treeneistä lähtien näki, että kyseessä on ammattimainen seura, jossa asiat hoidetaan todella hienosti.

Kunnianhimo ja motivaatio paistaa läpi pelaajasta.

– Akaa Futsalissa on ammattilaisvalmentaja, ja tietysti myös hyvä joukkue. Haluan kehittyä parhaassa mahdollisessa ympäristössä, ja tätä paremmaksi on vaikeaa pistää Suomessa. Tavoitteet tulevalle kaudelle on ehdottomasti murtautua pelaavaan kokoonpanoon ja pelata uran paras kausi. Tulevaisuuden tavoite pidemmällä aikavälillä on päästä pukemaan Suomi-paita päälle!

Futsal-Liigakaudesta on tulossa kaikkien aikojen kovin, kun yhä useampi joukkue on panostanut toimintaan merkittävästi.

– Kilpailu kovenee, mutta itse näen Akaa Futsalilla täydet mahdollisuudet mennä päätyyn asti. Kovaa työtä se vaatii, mutta sitä tehdään koko ajan. KaDy ja FC Kemi ovat varmaan ne ennalta kovimmat vastustajat, mutta on muitakin erittäin kovia joukkueita ja pudotuspeleissä voi tapahtua mitä tahansa, Partala päättää.

Lähde: Akaa Futsal some

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top