SoVolle kaksi vahvistusta

SoVo vahvistuu kahdella taitavalla pelaajalla. Kosovolainen 22v Rinor Karaqa täydentää Voiman hyökkäysosastoa. Rinor on teknisesti taitava, nopea ja hyvin laukova pelaaja. Todellinen hiomaton timantti Futsal-liiga parketeille.

Kesällä kuulin jo ensi kertaa Rinorista, että Suomeen on muuttanut erittäin taitava Kosovolainen nuori pelaaja. Futsal taustaa löytyy kotimaasta ja hän kyllä vakuutti minut ensi treeneissä. SoVo strategian mukaisesti hiotaan hänestä kova liigapeluri. Hän sopii erinomaisesti meidän ”taitureiden” joukkoon. Manageri Ihalainen.

Guri Qerimi palaa Somerolle. Hän aloitti viime liigakauden SoVossa, mutta henkilökohtaisista syistä kausi jäi kesken. Guri ihastutti otteillaan SoVon kannattajat viime syksynä ja on kaivattu vahvistus pohjapelaajan paikalle.

Olen erittäin iloinen, että sain Gurin houkuteltua uudestaan liigakentille. Pohjapelaajan paikalla olen hakenut täydennystä ja Gurin tulo oli tärkeä lenkki joukkueelle. Nyt varsinkin kun Valmir Seferi on alkukauden sivussa. Ihalainen.

Lähde: https://someronvoima.sporttisaitti.com/futsal/uutiset/rinor-karaqa-ja-guri-qerimi/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top