Vera Mattila MuSaFutsaliin

Mattila tulee Poriin etsimään omia rajojaan

Viime kaudella hän vieraili Porissa KP-V:n paidassa. Tulevalla kaudella hän pukee samanväristä ylleen kuin vieressä oleva Anni-Elina Luotonen (vas).

Joulukuussa 20 vuotta täyttävä Mattila teki viime kaudella liigadebyyttinsä KP-V:ssä ja saapuu nyt uutena pelaajana MuSaFutsalin riveihin. Ylivieskalaislähtöinen Mattila ehti pelata KP-V:n kanssa vain yhden kauden. Kausi päättyi ikävästi, kun joukkue putosi karsintojen jälkeen Ykköseen. 20 liigapelissä Mattila niputti yhdeksän maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä. Kolmessa karsintaottelussa hän oli joukkueensa tehokkain 6+1 tehoilla. Runkosarjan tehot riittivät sisäisen pörssin toiseen sijaan. Muutama Mattilan maali oli oikein mukavaa katsottavaa. Hän pelasi myös kummassakin keskinäisessä kohtaamisessa viime kaudella. Porissa hän onnistui myös maalinteossa. Maali syntyi kympin täplältä. Ennen KP-V:tä hän pelasi futsalia GBK:n riveissä pari kautta. Ensin Kakkosta, josta tuli nousu Ykköseen. Mattila on noussut sarjaporras/kausi tahtia. Nyt lähtee toinen kausi Liigaa, mutta tietynlainen askel tämäkin siirto on ylemmäs, sillä putoajasta siirto hallitsevan mestarin riveihin.

Kuva Kari Saha/ Urheilusuomi.com

Lue koko uutinen

https://musansalama.fi/fi-fi/article/uutiset/vera-mattila-musafutsaliin/533/?fbclid=IwAR0bgXK-BQ4iFVNz-0k6gwhSu5bNrfirR6JlHPHYUSoxN3VuahrQC4i6m2c

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top