YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA FC Kemi& HauPa ja Vieska&AS Moon

Futsalliigaseurat ovat tehneet yhteistyösopimuksia lähiseurojen kanssa. FC Kemi teki yhteistyösopimuksen oululaisen Haukiputaan Pallon kanssa sekä Vieska Futsal ja raahelainen AS Moon sopivat myös kattavasta yhteistyöstä.

FC Kemi & HauPa

Lähde: https://fckemi.fi/fc-kemi-ja-haupa-jatkavat-vahvaa-yhteistyotaan/

FC Kemi ja Haukiputaan Pallo (HauPa) ovat allekirjoittaneet uuden jatkosopimuksen futsalyhteistyöstä. Sopimus antaa mm. HauPan nuorille pelaajille mahdollisuuden pelata ja harjoitella FC Kemin Futsal-Liigajoukkueen mukana tulevan kauden aikana.

Nuorista pelaajista jatkosopimuksen FC Kemin kanssa ovat tehneet Toni Kaikkonen, Santeri Kohonen ja Henri Seppälä. Kaikki pelaajat debytoivat jo viime kaudella FC Kemin liigajoukkueessa ja pelasivat myös HauPan riveissä U19 Futsal-Liigaa. Tällä kaudella sekä FC Kemin ja HauPan joukkueet pelaavat U19-Futsal-Liigaa.

FC Kemin toiminnanjohtaja Kalle Huusko on erittäin tyytyväinen jatkosopimukseen. Sopimuksen avulla takaamme lahjakkaille junioreille mahdollisuuden harjoitella ja kehittyä ammattimaisessa ympäristössä. Tästä on erinomaisena esimerkkinä mm. Taneli Kohonen, joka pelasi huikean kauden FC Kemin liigajoukkueesssa ja nousi keväällä myös miesten Futsalmaajoukkueeseen, kertoo Huusko.

Haluamme olla seurana futsalin edelläkävijä Suomessa ja tulemme jatkossakin panostamaan vahasti futsalin ja jalkapallon junioritoimintaan. Viime vuonna meillä taisi olla eniten lisenssipelaajia Kemin alueella. Pyrimme pitämään myös FC Kemin jatkossakin joukkueen U19-Futsal-Liigassa ja kehittämään uusia liigatähtiä suomalaiseen futsaliin, jatkaa iloinen Kalle Huusko.

Toivon myös, että muutkin Suomen futsalin huippuseurat heräisivät laajentamaan toimintaa ja panostamaan junnutoimintaan. Viime kaudella vain kolmella (GFT, HIFK ja PJK) muulla liigajoukkueella FC Kemin lisäksi oli joukkueet U19-Liigassa, kertoo toiminnanjohtaja Kalle Huusko.

HauPa on myös tyytyväinen sopimuksen jatkosta

HauPan puheenjohtaja Markku Kohosen mielestä yhteistyö on ollut varsin hedelmällistä kuluneen vuoden aikana ja pojat ovat kehittyneet kauden aikana huimasti. Yhteistyötä on siis varsin helppo perustella pelaajien ja seuramme näkökulmasta, kommentoi Markku Kohonen.

Vieska Futsal & As Moon

Lähde: https://www.facebook.com/vieskafutsal

Ylivieskalainen Vieska Futsal ja raahelainen AS Moon urheiluseura solmivat futsalkautta 2021-2022 koskevan farmisopimuksen ja Futsalin yhteistyöseurasopimuksen. Sopimukset koskevat pelaaja liikennettä seurojen edustusjoukkueiden välillä. Vieska Futsal ja AS Moon tekevät myös yhteisjoukkueen junioreiden U-19 Futsal-liigaan.

AS Moonin edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella Futsalin Ykkösessä.- Meille on tulossa kasaan aiempia kausia laajempi rosteri ja farmisopimus tuo peliaikaa sellaisille pelaajille jotka eivät saa liigassa isoja minuutteja.

Nuorten pelaajaehityksen kannalta sopimus on tärkeä, kommentoi Vieska Futsalin puheenjohtaja Kai Perttu.- Sopimus on loistava juttu molempien kannalta. Nyt on taas pelaaja polku auki junnuista aina A-maajoukkueeseen asti. Aleksi Kylmälä on tähän asti paras esimerkki mitä hedelmää yhteistyö voi kasvattaa. Farmin myötä saadaan lisää laatu pelaajia meille Ykkösen peleihin ja saadaan lisää taitoa myös U-19 junnujoukkueeseen.

Näen farmi ja yhteistyöseura sopimukset win-win tilanteena, kommentoi AS Moonin manageri ja varapuheenjohtaja Jan-Eric Hämeenkorpi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top